Kayapınar Ortaokulu

WEB https://kayapnarortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Kayapınar Köyü
VİZYON : Akademik, sosyal, kültürel ve sportif başarıları her kesim tarafından kabul edilmiş, ilçemizde tercih edilen bir okul olmak.
MİSYON : Yeniliklere açık, sürekli kendini geliştiren genç öğretmen kadrosuyla, öğrenci merkezli eğitim veren, teknolojiyi kullanan, velilerin ihtiyaç duydukları her an okul idaresi ve öğretmenlerine ulaşıp eğitim öğretim hizmeti alabildikleri, öğrencilerin başarılarını ön planda tutup, kaliteden ödün vermeyen çağdaş bir öğretim kurumuyuz.
BAŞARILAR :

Saatler : Ders Başlama 08.15 Ders Bitiş 14.55
Yabancı Dil :
Isınma : Kalorifer. okulumuzu twitter hesabından takip ederek kafanızdaki soru işaretlerini gidermiş olursunuz.
Servis : Öğretmen servisi var 1000 tl ücreti var.Kızıltepede kiralar 3500 tldir.
Ulaşım : Ulaşım servislerle sağlanmaktadır.taşımalı eğitim var.Okulumuzda yemek hizmeti sunulaktadır.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine 53 km, ilçe merkezine 30 km ´ dir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :